wilt u uw vastgoed verkopen?

wij kopen het graag

Wij zijn op zoek naar leegstaande woningen, bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden, scholen en kerken die getransformeerd / herontwikkeld kunnen worden naar spoed of tijdelijke woningen met een maatschappelijk tintje. We willen deze aanbieden aan personen die met spoed een woning nodig hebben. Bij voorbeeld aan medisch personeel of pas gescheiden ouders.
Door het creëren van nieuwe woningen willen wij onze bijdragen leveren aan het oplossen van de woningnood.

Welke voordelen zijn er om jouw vastgoed aan AreYouBeingHoused/Properti BV te verkopen?

  • Maatschappelijk verantwoord.
  • Marktconforme prijs en voorwaarden.
  • Snelheid en zekerheid door afwezigheid van financiële voorbehouden.
  • Discretie.
  • Geen makelaarskosten.
  • Het ontbreken van vele bezichtigingen en dito schoonmaaksessies.
  • De woning hoeft niet verkoop klaar gemaakt te worden. Klussen niet nodig.

Iets te koop, een tip of een goed idee! Neem gerust contact met ons op.
Daarnaast komen wij ook graag in contact met (maatschappelijke) instanties en gemeentes die voor hun klanten spoed woningen nodig hebben, bedrijfsruimte of maatschappelijk vastgoed zoeken.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere appartementen met grote tevredenheid van de voormalige eigenaren mogen aankopen. Als u een referentie wenst stuur dan a.u.b. een e-mailtje naar service@properti.nl of bel ons op 010-8403066. 

Onderzoek naar woningbehoefte
De behoefte naar meer woningen in Nederland is enorm. Per provincie zijn er wel verschillende behoeftes in de type woningen. Bijvoorbeeld sociale huurwoningen, tijdelijke woningen, zorgvastgoed en/of een kleinere betaalbare woningen voor starters. Ook is er een grote vraag naar het midden-huursegment. Vooral in de randstad. Momenteel onderzoeken wij welke behoeftes er zijn in de regio Rotterdam, welke mogelijkheden er zijn en wat wij zouden kunnen realiseren binnen onze machten.
De voorlopige conclusie is dat wij op zoek gaan naar bestaand vastgoed wat wij kunnen herontwikkelen / transformeren naar tijdelijke spoedwoningen. Als u een bestaande woning wil aanbieden dan staan wij daar natuurlijk voor open, zeker als het geschikt is om er een tijdelijke / spoed woning van te maken. Hier is veel behoefte naar.

Tijd voor transformatie, duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen
De gecreëerde woningen dragen bij aan het oplossen van het woning te kort. Daarnaast willen wij ze aanbieden aan mensen die met spoed een tijdelijke woning nodig hebben. Denk aan pas gescheiden ouders, zorgpersoneel al dan niet in opleiding, jongeren met problemen maar ook young professionals die een woning nodig hebben. Door een stukje commercieel te verhuren kunnen we aan de maatschappelijke / sociale kant veel meer betekenen.

We zijn met name op zoek naar leegstaande woningen, scholen, kantoorgebouwen, bedrijfspanden en winkelpanden die getransformeerd / her-ontwikkeld kunnen worden naar woningen.

Deze (maatschappelijke) omslag willen we nu gaan maken en kunnen daarbij alle input gebruiken.

Bellen of e-mailen?
Ons nummer is 010-8403066 of liever toch via email: service@properti.nl

Met een maatschappelijk tintje

Uw pand of woning verkopen? Dat kan bij ons.  Heeft u een pand of een leegstaande woning(en) waar wij mooie (spoed)woningen of tijdelijke woningen van kunnen maken voor bijvoorbeeld pas gescheiden ouders of andere behoeftige. Bel ons gerust even op!